skip to Main Content

Een bedrijfsreportage

In veel gevallen komt jouw klant je voor het eerst online tegen. Niet onbelangrijk dus, om je bedrijf daar goed te vertegenwoordigen! Professionele bedrijfsfoto’s zorgen ervoor dat je meteen vertrouwen wekt en de aandacht trekt: ‘Dit ziet er goed uit, vertel me meer!’

Werkwijze

We beginnen met het opzetten van een goed concept. Ik stuur na aanvraag een vragenlijst, zodat ik een compleet beeld heb van wat we kunnen vastleggen en waar we dat gaan doen. Vervolgens bespreken we telefonisch een shotlist en maken we een afspraak. Regelmatig zorg ik voor een gezamenlijk moodboard, zodat ik inzicht krijg in welke foto’s jij mooi vindt!

Boek een shoot

  • Een reportage kun je aanvragen via info@talesofyou.nl
  • Een standaard bedrijfsreportage kost €250,- excl. btw. Hiervoor gaan we 1,5 tot 2 uur foto’s maken en krijg je 15 foto’s in hoge resolutie, inclusief nabewerking. Daarnaast krijg je de foto’s ook in lage resolutie, zodat je ze direct online kunt delen als je dat wilt.
  • Naast dit tarief reken ik de reiskosten die ik kwijt ben aan het OV.
  • Een outfit wissel is mogelijk en raad ik aan als je behoefte hebt aan variatie in de fotoserie
  • Na de shoot stuur ik een online foto galerij, waarbij je zelf je favoriete foto’s kunt kiezen. Ik streef ernaar om dit binnen 48 uur doen. Extra foto’s nabestellen is mogelijk, voor €10,- per stuk.
  • Als je een keuze gemaakt hebt, stuur ik de factuur. Zodra de factuur voldaan is, verzend ik de bestanden.

Let op: ik woon in Delft en ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Binnen een uur reizen neem ik opdrachten aan, een langere reistijd gaat in overleg.

Back To Top