skip to Main Content
berg designs

Andrea van den Berg

Een bedrijfsreportage

In veel gevallen komt jouw klant je voor het eerst online tegen. Niet overbodig dus, als je bedrijf daar goed in beeld vertegenwoordigd is! Professionele bedrijfsfoto’s zorgen ervoor dat je meteen vertrouwen wekt en een echte scrollstopper bent: ‘Dit ziet er goed uit, vertel me meer!’

Werkwijze

We beginnen met het maken van een solide plan. Ik stuur na aanvraag eerst een vragenlijst, zodat ik een goed beeld heb van wat we kunnen vastleggen en waar we dat gaan doen. Vervolgens bespreken we telefonisch een shotlist en maken we een afspraakEen moodboard kan een goede aanvulling zijn in het proces, maar is in mijn ervaring niet altijd nodig.

Boek een shoot

  • Om een reportage aan te vragen, stuur je een mailtje naar info@talesofyou.nl
  • Een standaard bedrijfsreportage kost €150,- excl. btw. Hiervoor gaan we 1 tot 1,5 uur foto’s maken en krijg je 10 foto’s in hoge resolutie, inclusief nabewerking. Als bonus krijg je de foto’s ook in lage resolutie, zodat je ze direct online kunt delen als je dat wilt.
  • Naast dit tarief reken ik de reiskosten die ik kwijt ben aan het OV.
  • Na de shoot stuur ik een online foto galerij, waarbij je zelf je favoriete foto’s kunt kiezen. Ik streef ernaar om dit binnen een week te doen. Extra foto’s nabestellen is mogelijk, voor €10,- per stuk.
  • Als je een keuze gemaakt hebt, stuur ik de factuur. Zodra de factuur voldaan is, verzend ik de bestanden.

Let op: ik woon in Delft en ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Binnen een uur reizen neem ik opdrachten aan, een langere reistijd gaat in overleg.

Back To Top