skip to Main Content

Bedrijfsreportage

Een mooie bedrijfsreportage laat je niet maken voor jezelf, maar voor je klanten! Het is belangrijk dat mensen die jouw website en sociale media bezoeken, een goede eerste indruk meekrijgen. Samen bekijken we welke visuele informatie daarbij niet mag ontbreken EN welke stijl passend is voor jouw business.

MAATWERK

Elk bedrijf is uniek en dat vraagt maatwerk. Heb je een bedrijfspand, of ben je vrij om te werken waar je wilt? Werk je samen met anderen, of alleen? Wat houdt jouw op dagelijkse basis bezig en waar ligt jouw passie? Wat wil jij uitstralen als persoon? Allemaal relevante vragen waar iedereen een persoonlijk antwoord op kan geven. Ik ben ervan overtuigd dat de bijzondere details er toe doen om jou te laten opvallen.

HET PLAN

Jouw bedrijf is leidend voor het plan voor de fotoserie. We kijken naar waar je de foto’s wilt gaan plaatsen, wat je ermee wilt bereiken en wie de foto’s gaat zien. Het kan handig zijn om van tevoren een mood board samen te stellen, maar dat hoeft niet altijd. Heb je zelf al rondgesnuffeld op Pinterest? Helemaal top! Dat geeft mij weer inzicht over wat jij mooi vindt.

Hoe werkt een shoot?

  • Als je een fotoshoot bij mij wilt boeken, kun je een mailtje sturen naar info@talesofyou.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam, woonplaats, welke shoot je wilt boeken en eventueel de gewenste datum en locatie.   
  • Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de opdracht door te nemen en een afspraak te maken.
  • Een standaard bedrijfsreportage kost €150,- excl. btw. Hiervoor gaan we 1 tot 1,5 uur foto’s maken en krijg je 10 foto’s in hoge resolutie, inclusief nabewerking. Als bonus krijg je de foto’s ook in lage resolutie, zodat je ze direct online kunt delen als je dat wilt.
  • Naast dit tarief reken ik de reiskosten die ik kwijt ben aan het OV. Voor opdrachten binnen Delft zijn er geen reiskosten.
  • Na de shoot stuur ik een online foto galerij, waarbij je zelf je favoriete foto’s kunt kiezen. Ik streef ernaar om dit binnen een week te doen. Extra foto’s nabestellen is mogelijk, voor €7,50 per stuk.
  • Als je een keuze gemaakt hebt, stuur ik de factuur. Zodra de factuur voldaan is, verzend ik de bestanden.

Let op: ik woon in Delft en ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Binnen een uur reizen neem ik opdrachten aan, een langere reistijd gaat in overleg.

Back To Top