skip to Main Content
huiskamer concert

Gluren bij de buren

Evenement

Een evenement is vaak bedrijfsgerelateerd, maar eenmalig of incidenteel van aard en net even een andere ‘tak van sport’ dan een bedrijfsreportage. Je werkt er voor een periode naar toe en op het piekmoment ga je er helemaal voor! Het is zo gaaf, dat je eigenlijk niet wilt wachten om je ervaring te delen met volgers, vrienden, fans en klanten.

En dat snap ik. Daarom streef ik er bij een evenement naar om de volgende of zelfs dezelfde dag al een selectie foto’s te leveren. Zo kun je met het enthousiasme wat je voelt, anderen meteen overhalen om er de volgende keer bij te zijn!

Hoe werkt een shoot?

  • Als je een fotoshoot bij mij wilt boeken, stuur je een mailtje naar info@talesofyou.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam, woonplaats, welke shoot je wilt boeken en eventueel de gewenste datum en locatie.   
  • Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de opdracht door te nemen en een afspraak te maken.
  • Omdat ik ernaar streef om evenement foto’s zo snel mogelijk te leveren, stuur ik na de afspraak een factuur en verzoek ik deze te voldoen voor het evenement plaats vindt.
  • Mijn uurtarief voor evenementen is €100,- excl. btw / uur, startend bij €150,- voor het eerste uur. Hiervoor krijg je 10 foto’s / uur, inclusief nabewerking.
  • Naast dit tarief reken ik de reiskosten die ik kwijt ben aan het OV.
  • Na de shoot stuur ik dezelfde of de volgende dag al een selectie foto’s in lage resolutie, zodat deze meteen ‘de wereld in kunnen’.
  • Hierna verzend ik binnen twee weken de volledige selectie bestanden. Ik kies hierbij zelf de foto’s uit, tenzij van tevoren anders aangegeven.

Let op: ik woon in Delft en ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Binnen een uur reizen neem ik opdrachten aan, een langere reistijd gaat in overleg.

Back To Top