skip to Main Content

Particulier

Een particuliere shoot kan van alles zijn: een familie portret, een reportage met je huisdier, een couple shoot.. Er is heel veel mogelijk! Het belangrijkste is dat we het samen goed kunnen vinden en dat mijn stijl je aanspreekt. Ik maak levendige, kleurrijke foto’s waarbij de omgeving een belangrijke rol speelt.

Bij portretten en groepsfoto’s maak ik gebruik van Superfeel gidsen: Ik geef je wat opdrachtjes om de foto’s levendig te maken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je op een rijtje moet staan om met z’n allen ‘Cheese’ te zeggen. 🙂

Hoe werkt een shoot?

  • Als je een fotoshoot bij mij wilt boeken, kun je een mailtje sturen naar info@talesofyou.nl. Vermeld hierbij duidelijk je naam, woonplaats, welke shoot je wilt boeken, hoeveel mensen er mee doen en eventueel de gewenste datum en locatie.   
  • Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de opdracht door te nemen en een afspraak te maken.
  • Een standaard particuliere shoot kost €185,- incl. btw. Hiervoor gaan we 1 tot 1,5 uur foto’s maken en krijg je 10 foto’s in hoge resolutie, inclusief nabewerking. Als bonus krijg je de foto’s ook in lage resolutie, zodat je ze direct online kunt delen als je dat wilt.
  • Naast dit tarief reken ik de reiskosten die ik kwijt ben aan het OV. Voor opdrachten binnen Delft zijn er geen reiskosten.
  • Na de shoot stuur ik een online foto galerij, waarbij je zelf je favoriete foto’s kunt kiezen. Ik streef ernaar om dit binnen een week te doen. Extra foto’s nabestellen is mogelijk, voor €7,50 per stuk.
  • Als je een keuze gemaakt hebt, stuur ik de factuur. Zodra de factuur voldaan is, verzend ik de bestanden.

Let op: ik woon in Delft en ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Binnen een uur reizen neem ik opdrachten aan, een langere reistijd gaat in overleg.

Back To Top