skip to Main Content

Over mij

Hey, ik ben Mandy, 33 jaar en woon in het centrum van Delft met Niels! Ik ben opgeleid als product ontwerper en werk op het moment drie dagen in de week als zodanig. Daarnaast volg ik een opleiding tot vakfotograaf aan de fotovakschool in Rotterdam, waarvan ik nu in het tweede en laatste jaar zit. We hebben een supergezellige en getalenteerde klas! De opdrachten dagen me uit om net even uit m’n comfortzone te gaan en nieuwe technieken te ontdekken.

Qua fotografie ben ik al een tijdje bezig: op m’n 18e kocht ik m’n eerste Canon 400D spiegelreflex camera. Totaal onder de indruk van het mooie scherpte / diepte effect, heb ik alle mensen en dieren in mijn omgeving vastgelegd. In de afgelopen 14 jaar fotografeerde ik vele studentenfeestjes, sport evenementen, familie samenstellingen, vriendengroepjes, vakanties en huisdieren. De momenten dat ik met één oog dicht geknepen achter de camera stond, hebben me veel inzicht gegeven over welke plaatjes mensen nu echt willen bewaren en delen (hint: dat zijn niet de perfect geposeerde beelden!).

Onlangs heb ik besloten om me met mijn bedrijf Tales of you volledig te richten op zakelijke shoots. Als ingenieur krijg ik er energie van om een puzzeltje op te lossen en bij zakelijk beeld heb je het meest met conceptueel denken te maken. Samen willen we namelijk een doel bereiken: een mooie en professionele uitstraling voor je bedrijf, zodat je meer business gaat aantrekken!

Een shoot met mij

Een fotoshoot met mij is ontspannen en down to earth. Ik neem de tijd voor je en leer je graag kennen. Het is geen probleem als je niet dagelijks voor de camera staat, ik begin vaak met wat testfoto’s om rustig ‘op te warmen’. Ik werk alleen op locatie en maak gebruik van de omgeving voor een goede compositie. Vanuit mijn achtergrond als ontwerper heb ik een scherp oog voor details, kleur en balans in een foto.

Back To Top